Start Stars Hot News! Heidi Montag besna jer njen bivši piše knjigu: “Naš brak je bio...

Heidi Montag besna jer njen bivši piše knjigu: “Naš brak je bio lažan kao njen nos, grudi i obrazi”

SHARE

Spencer Pratt najavio je da planira objaviti knjigu o svom životu sa bivšom suprugom Heidi Montag. Besna starleta najavila je da će tužiti bivšeg ako zaista planira da piše o njoj u toj knjizi. “Baš zbog toga sam ga i ostavila! Trenutno istražujem sa svojim advokatom mogućnosti koje mogu sprečiti objavu tih informacija”, rekla je plavokosa Heidi za TMZ.

Podsetimo, odnedavno bivši suprug starlete, reality zvezda Spencer Pratt, oglasio se medijima otkrivši kako je njegov brak sa plastičnom starletom bio potpuno lažan. “Najgluplji američki par”, kako su im tepali tabloidi, razišao se zbog navodne međusobne nevere, a nakon što je u petak dobio papire za razvod od nekadašnje zvezde MTV-jevog reality showa “The Hills”, Spencer je iskoritio interes medija da otkrije još neke detalje iz zajedničkog života s Heidi.

“Moj brak sa Heidi Montag bio je stvaran koliko i njene grudi, nos, obrve i obrazi”, izjavio je Spencer Pratt za People. “Volim Heidi, ali je naš brak bio deo showa The Hills”, napisao je na Twitteru. “Dobio sam papire za razvod?! Zar sveštenik nije bio jedan od unajmljenih glumaca, jednako kao i svi moji navodni prijatelji na venčanju? Zar nismo to uradili samo zbog gledanosti, nisam valjda zaista bio u braku sve ovo vreme? Pa Heidi i ja smo prekinuli vezu pre početka poslednje sezone showa!”, tvrdi Spencer.

OSTAVI KOMENTAR