Start Stars Hot News! Heidi Klum vodi 2012 MTV EMA

Heidi Klum vodi 2012 MTV EMA

SHARE

MTV je objavio da će Heidi Klum, jedna od najpoznatijih svetskih supermodela i superzvezda, voditi dodelu “2012 MTV EMA”. Višestruko talentovana i svestrana zabavljačica pokazaće svoje izuzetne voditeljske sposobnosti na ceremoniji 19. godišnje svečanosti dodele nagrada koja će se održati u frankfurtskoj dvorani Festhalle.

null

Dodela “2012 MTV EMA” prenosiće se uživo u nedelju 11. novembra, u 21.00 po centralno-evropskom vremenu, putem MTV kanala širom sveta, a sponzori dodele su Microsoft i Replay. “Čast mi je biti voditelj dodele 2012 MTV EMA, koja se ponovno održava u mojoj domovini Nemačkoj”, rekla je Heidi Klum, koja je rođena u Bergisch Gladbachu, mestu na samo samo dva sata udaljenosti od Frankfurta. “Dodela MTV EMA je jedna od najvećih proslava u svetu muzike, mode i kulture i presrećna sam što ću učestvovati u približavanju tog jedinstvenog događaja publici širom svieta. Ludo ćemo se zabaviti!”

null

Heidi Klum je velika zvezda u svetu mode i zabave. Proslavila se kao top model radeći za klijente kao što je Victoria’s Secret, i pojavljujući se na naslovnicama glavnih magazina u svijetu pop kulture, uključujući Sports Illustrated Swimsuit izdanje. Voditelj je i izvršni producent serije Project Runway koja je osam puta nominovana za nagradu Emmy. Takođe je voditelj showa Germany’s Next Top Model koji je veliki hit u Nemačkoj poslednjih sedam godina. Napisala je lifestyle knjigu Body of Knowledge: 8 Rules of Model Behavior i objavila knjigu Rankin’s Heidilicious u kojoj se nalaze njene najdraže fotografije koje je snimio talentovani fotograf Rankin. Njene brojne druge poslovne aktivnosti uključuju dve linije odeće za trudnice, koje je sama dizajnirala, kolekciju nakita, kolekciju sportske odeće i patika, kolekciju posteljine, namještaja i opreme. Takođe je pokrenula Heidi Klum kanal na portalu AOL, mesto gde žene mogu pronaći informacije sa svih oblasti života. Uz pomoć i preporuke njenih stručnjaka za lifestyle nudi širok raspon ideja i saveta o modi, lepoti, roditeljstvu, kreativnosti i lifestyle-u.

OSTAVI KOMENTAR