Start Stars Hot News! Hayden Panettiere i Vladimir Kličko razmenjivali nežnosti u Majamiju

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko razmenjivali nežnosti u Majamiju

SHARE

36700PCN_HaydenP

Hayden Panettiere, holivudska slatkica koju najviše pamtimo po ulozi navijačice Claire u seriji “Heroji” ljubaviše sa poznatim ukrajinskim bokserom, Vladimirom Kličkom, javljaju američki mediji.

Par je viđen kako razmenjuje nežnosti u Miamiju, gde su skočili na praznični predah; većinu vremena provodili su na hotelskom bazenu, večeri su provodili u restoranu i zajedno su dočekali Novu godinu.

19-godišnja zvezda “Heroja” poznata je po tome da traži starije i iskusnije muškarce, što od novinara i javnosti nikada nije skrivala. Na dan zaljubljenih prošle godine prekinula je vezu s 31-godišnjim Milom Ventimigliom i odmah objavila kako traži novog dečka. “Ne izlazim sa momcima svojih godina”, nekoliko puta je naglasila, objašnjavajući da su za nju njeni vršnjaci neozbiljni.

Neobično, jer ju je upravo zbog njene neozbiljnosti ostavio Milo Ventimiglia. Pričalo se da su prekinuli zbog razlika u stilovima života – Hayden je tek otkrila čari noćnih izlazaka, a Milo se primirio i poželeo ozbiljne partnerke. A Hayden se na Klička navodno bacila odmah po prekidu s Milom – iako svoju vezu skrivaju od javnosti, prvi put su viđeni zajedno početkom prošlog proleća, kada je u Kličkovom krilu provela noć u losanđeleskom klubu Guy.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR