226
Harryju Stylesu zbog problema sa leđima doktor savetovao da se bavi baletom

Harryju Stylesu zbog problema sa leđima doktor savetovao da se bavi baletom

226
SHARE

One Direction: This Is Us 3D World Premiere - London

Harryju Stylesu lekari su preporučili da počne da se bavi baletom jer će to pomoći njegovim problemima sa povredom leđa, ali slavni pevač nije baš bio oduševljen ovom idejom.

Tokom gostovanja u emisiji Jonathana Rossa, Hazza je otkrio da trpi jake bolove u leđima zbog povrede, za koju veruje da se desila pre nego što je započeo uspešnu karijeru sa bendom One Direction. Zbog toga su mu lekari savetovali da počne da se bavi baletom jer će mu to pomoći da se reši bola.
“Imam bolove u leđima zbog čega sam posetio lekara. Rekao mi je da počnem da se bavim baletom, ali ja to nisam učinio. Umesto toga izabrao sam jogu”, ispričao je on.
Harryjevi bolovi najverovatnije su posledica toga što ima jednu kraću nogu.

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

16 KOMENTARA

  1. JADAN!!! PRESTACE TO NJEGA DA BOLI,POMOCI CEMO MU MI!!!! NAS HAZZA JE JAK!!!! :-(:-(:-( @BRAVO da li ce kod nas na nekoj televiziji moci da se gleda show Jonatana Rossa,gledala sam intervju sa 1D na you tubu,ali bilo bi bolje da ima i na tv-u?

  2. Ohh..to je verovatno razlog zasto se uvek nakrivi na levu stranu kad se slika. :'( :'( :'(
    Nadam se da ce mu biti bolje!! ♥ mojeee

  3. jao boze harry sta se tebi nece desiti haha! Samo da bude dobro , i jako bih volela da ga vidim kako igra balet, trebao bi ! ahaha :)

  4. Zamislite vi ste Harryeva devojka i vi ga terate na balet a on ne moze da odbije da vas gleda tako tuznu zbo njegovih problema..i onda on krene na balet ali pre  polaska vas moli da podjete s njim da se on ne blamira…i vi to uradite zato sto ne biste dopustili da se Harry obruka…oooo love story♥♥♥ The story of my life i hope heheh

  5. Jooj,dusa moja… <3333 :( Stvarno nisam znala za ovo sa nogom,ni ne primeti se.Samo da ga prodju ti bolovi,a mi cemo ga i dalje voleti i sa jednom kracom nogom. :( <3

  6. Belieberi i svi ostali,molim vas da pomognete Belieberima sa Balkana tako što ćete se na facebooku i twitteru obratiti @BelieveMovie sa porukom u kojoj tražite Believe 3D u Hrvatskoj,Srbiji,Bosni i Hercegovini i ostalim okolnim zemljama. Molim vas da podrzite akciju i pomognete nam! Unapred vam se zahvaljujem!
    @BelieveMovie #BELIEVEMOVIE IN CROATIA, PLEASE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.