298
Harry Styles zbog tetovaža rizikuje zdravlje?

Harry Styles zbog tetovaža rizikuje zdravlje?

298
SHARE

null

Kao i sve veći broj zvezda, Harry Styles “navučen” je na tetovaže, ali profesionalni tattoo majstori upozoravaju ga da može napraviti sebi velike zdravstvene probleme ukoliko ne bude pažljiv.

Kako prenosi The Sun, Harry je dopustio jednom svom prijatelju da ga tetovira pomoću jeftine opreme što je stvorilo opasnost od hepatitisa i drugih ozbiljnih infekcija. Na sreću po njega, posledica nije bilo, ali ga Kevin Paul koji je radio tetovaže za Eda Sheerana moli da prekine s tom praksom. “Pokušao sam da mu objasnim koliko je to rizično, ali njega nije briga”, rekao je. Nadamo se ipak da će Harry ipak prihvatiti dobronameran savet!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Samo da bude dobro i da mu se nista ne desi! 0.o

  2. link to facebook.com može li neko ako ima vremena da lajka moj komentar ispod ove slike na kojoj cura drzi kutiju carpisa  moj je ovaj sto pise : sova i kornjača su bas in kad nose carpisa novčanik. hvvallaa :********** directioneri <3 <3

  3. Aaaaa Harry…. :(
    Te tetovaze vise i nisu neka fora i od njih se moze dobiti i rak koze….Molim te prestani asa tim imas ih dovoljnooo(i vise nego sto treba)
    Hazza… <3

  4. Jooj kako ga volim, jedva mogu da budem ljuta ali saj JAKO zabrinuta…. pametan je on, ukapirace vec… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.