613
Harry Styles zbog obožavateljki ostavio svoj automobil i pobegao pešice

Harry Styles zbog obožavateljki ostavio svoj automobil i pobegao pešice

613
SHARE

Sad kad se vratio u Britaniju, obožaveteljke već danima opsedaju njegovu kuću, što pevaču stvara velike probleme.

Zbog toga on nije mogao da priđe svom domu, već je glavom bez obzira pobegao iz svog Range Rovera nakon što su ga okružile obožavateljke. Harry i njegova porodica i ranije su molili devojke da ne stoje ispred njegove kuće očekujući da se on pojavi, ali to očigledno neke od njih ne žele da čuju.

22 KOMENTARA

  1. Te sto ga ne zele cuju i sto sede 24 sata ispred njegove kuce nemaju svoj zivot ili su stvarno veliki fanovi,mogu ga cekati negde dalje,na ulici ili tako a ne ispred kuce…….Hrry sta ti mogu,nisi ti kriv sto si pravi slatkis pa te devojke jure :)

  2. odvratna pedercina raspala………… boze me sacuvaj, da mi je znti ko njega opseda, vrv slepe devojke, invalidi i rugobe.

  3. CaR! Ali ja stv ne razumem da moze neko toliko naporan da bude?Ja imam twitter,i sve-bukvalno sve znam o njima,i pravi sam directioner,i znam da je niall klaustrofobican i da nevoli kad ga neko jusri i kad je okruzen ljudima koji ga napadaju…mogu da se barem malo inskotrolisu obozavateljke….znam da mu nije bilo lako:/ BUT STILL,I’M A DIRECTIONER FOR MY WHOLE LIFE,!!

  4. Jadnicak,,,kad si poznat sta sve nece da te snadje xD Obozavateljeke bolje da ga ostave,to bi vise cenio nego ovo,a kako i da ga ostave kad je sweet???? Mnogo je ovo zamrseno xD hehehehehehehehehheheheheh

  5. @zeljkobreathe svi znamo da si samo ljubomoran jer nikad neces postici to sto su Harry i ostali momci iz 1D postigli! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.