253
Harry Styles zbog incidenta na koncertu u Škotskoj uplašen za svoj život?

Harry Styles zbog incidenta na koncertu u Škotskoj uplašen za svoj život?

253
SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Zbog propusta u obezbeđenju Harry je pogođen patikom u međunožje na koncertu u Glazgovu, a iako je na kraju sve ispalo bezazleno, pevač se navodno plaši da bi neko sledeći put mogao ozbiljno da ga povredi!

“Harry se ne šali, on jako ozbiljno shvata situaciju”, objašnjava jedan njegov blizak prijatelj za Daily Star. “Pominjao je blindirana kola kao i čitav konvoj vozila. Možda je on izgledao opušteno nakon što je pogođen patikom, ali je u stvari bio preplašen.”

null

Navodno, Harryja brine i odlazak benda u SAD, jer se boji da će ga obožavaoci Taylor Swift napasti zbog propale veze sa pevačicom. “On oseća da tamo negde postoje fanovi Taylor Swift koji posle raskida žele da mu naude.” Čini sam se ipak da niko ne bi ni pokušao da naudi Hazzy iz publike, dok je okružen hiljadama Directionerki!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. Hahahahaha.Jeste,sigurno ce mu Taylorini fanovi nauditi..Ne mogu se porediti sa nama,Directionerima bree!Hazzo,mi te obozavamo najvise na svetu,i tebe i Louisa,Zayna,Liama i Nialla <3 Ima da te branimo od svih!:D 

  2. Hahahaah smešni ste deco! Zovete sebe tim ne smislenim pozajmljenicama, branite ga, volite, idite zagrlite medu i tešite se što taj za vas nikada neće čuti, možda je to i bolje po vas. Tužno je u kom pravcu ide ovaj svet…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.