291
Harry Styles zbog devojaka u sukobu sa menadžerima

Harry Styles zbog devojaka u sukobu sa menadžerima

291
SHARE

Brojne devojke obožavaju Harryja a iako bi mnoge od njih rado poveo kući, menadžeri grupe One Direction to ne dozvoljavaju.

null

Nakon večeri provedene u Oklandu, Novi Zeland, Harry je pokušao da u svoju hotelsku sobu dovede dve devojke, ali je naišao na ledeno hladan pristup svojih menadžera. Naime, kad su ga ugledali sa devojkama, oni su pozvali obezbeđenje koje ih je odmah otpratilo do izlaza.

null

Svedoci kažu da se Harryju to nije nimalo dopalo, pa se na sred ulice izdrao na svoje menadžere, a čak je došlo i do fizičkog kontakta. Jedna od pomenutih devojaka je Emma Ostilly, model “Victoria’s Secreta” za koju mediji tvrde da je nova Harryjeva izabranica. Sirota devojka zbog toga se našla na udaru obožaveteljki mladog pevača, pa je morala da obriše svoj Facebook i Twitter nalog.

24 KOMENTARA

  1. A Bozeee… Bas mu neki ti menadzeri.. Pa covjek ima svoj zivot i moze da radi sta hoce.
    A jadna cura.. Izbrisala Face i Twitter ://

  2. E a nije Harry jedini u One Directionu!Brate te je sa ovom te sa onom…Pisite malo o drugima (Zaynu,Louisu,Niallu i Liamu)!!!!!!!

  3. Te obozavateljke su lude O.o I ja mnogo volim Harry-ja, ali brate nikada ne bih napala neku devojku sa kojom je on O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.