559
Harry Styles više ne želi da se krije: U narednim danima otkriva...

Harry Styles više ne želi da se krije: U narednim danima otkriva da je sa Carom Delevingne?

559
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Sve više svetskih medija prenosi informacije kako je Harry Styles definitivno u vezi sa Carom Delevingne, kao i da to neće još dugo skrivati od javnosti.

Znamo od ranije da su Harry i Cara vrlo bliski, a pevač One Directiona smatra kako je došlo vreme da svima kaže kako ima devojku. “Njihova hemija je sjajna”, prenosi jedan izvor za LOOK magazin. “Da, uvek su govorili kako će biti u skroz opuštenoj vezi jer žive u ludim svetovima, ali Harryju se Cara sad jako dopada – a sviđala mu se otkako ju je upoznao pre tri godine. Oni su već bili u vezi s nekoliko raskida, ali nikad nisu bili u prilici da na duže vreme budu zajedno”, dodaje isti insajder.

Rihanna Dines With Cara Delevingne In London

“Naravno, on će joj možda izjaviti ljubav – u prošlosti je to radio više puta – ali njoj je ta priča poznata. On joj je to rekao samo mesec dana pre nego što se upustio u vezu sa Taylor Swift, tako da je ona naučila lekciju.” Ipak, isti izvor dodaje kako su njih dvoje definitivno zajedno i da to uskoro više neće kriti!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

46 KOMENTARA

  1. @Macka bre Pa slušaj mačkenzi, Directionere zanima, ako te to toliko interesuje, pisala sam ti ovo a u sebi sam čitala ovo što pišem, ako me kapirate haha, kao Mara Ferari hahaha danas sam baš srećna, sigurno zato što mi je rođendan (ovo je znak da treba da mi čestitate rođendan hahahaahahha :’D) <3

  2. hahaha preduhitrili ste ga, a i šta ako su zajedno mi nemamo pravo mješati se u njihov privatni život, kao da će nekada biti s nekom od nas lol, meni je Cara baš kjut, kjut su par, mada ja i dalje mislim da su samo prijatelji, i da Barbara meni nije bolja od Care, zar su oni ikada bili zajedno o Bože, ajd nebitno haha

  3. To nije istina!!! Clan sam Harryevog fan kluba, kao I 1D fan club.I lepo su napisali da je to jedo laz!!! I BRAVO molim te da prestsnes da izmisljas price on 1D 

  4. Ona uopste nije ruzna, nego vi samo gledate u njene obrve i gadite se.Ako je istina da su u vezi meni je skroz ok. Pa boze, morate da prihvatite cinjenicu decko ne moze zauvek sam da ostane. I da je Cara ruzna  ne bi bila sa Hazzom tako da oladite malo.

  5. A bili bi savršeni zajedno! *__* Slobodno dajte minuse ali, ovo je moje mišljenje! Vi što pišete da je ružna, verujte mi, lepša je od vas!
    #Carry <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.