Start Stars Hot News! Harry Styles viđen u zagrljaju misteriozne plavuše u Barseloni

Harry Styles viđen u zagrljaju misteriozne plavuše u Barseloni

SHARE

harry styles

O ljubavnom životu Harryja Stylesa ne prestaje da se piše u medijima, a sada je pevač grupe One Direction viđen u društvu nepoznate plavuše sa kojom je razmenjivao poljupce u Barseloni.

Harry je sa prijateljima uživao u noćnom životu ovog grada nakon što je sa kolegama iz benda otputovao u Španiju gde imaju zakazano nekoliko koncerata. Očigledno je da on i pored toga ima dovoljno energije i za provod i izlaske, pošto je posetio jedan klub u Barseloni gde je plesao sa misterioznom devojkom. Mediji pišu da bi moglo da se radi o Kimberly Stewart, sa kojom je Hazza navodno nedavno proveo noć. Na internetu se vrlo brzo pojavio snimak na kojem se vidi poljubac, ali nije dovoljno jasno da li se uopšte radi o Harryju.
Nije ni čudo što je Harry stalno okružen devojkama, pošto je pevač tokom Boravka u Barseloni pokazao i svoj torzo dok se sunčao, kao i pozamašnu kolekciju tetpvaža na njemu. Ipak, izvori tvrde da, na veliku žalost brojnih devojaka, on trenutno ne želi nikakvu ozbiljnu vezu. “Harry želi da se fokusira na provod, a ne na devojke. Momci su na turneji sve do novembra, pa ljubavna veza nije moguća”, tvrde izvori.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR