Start Stars Hot News! Harry Styles viđen u društvu 14 godina starije žene

Harry Styles viđen u društvu 14 godina starije žene

SHARE

Poznato je da je Harry Styles veliki ženskaroš, i da mu se posebno dopadaju starije dame, pa onda nije ni čudno što su se pojavile najnovije glasine prema kojima je pevač One Directiona “bacio oko” na 33-godišnju Kimberly Stewart.

Harry je ranije ove nedelje otišao u Los Anđeles, gde je želeo malo da se odmori od naporne turneje. Pre dve večeri, viđen je u jednom restaranu u društvu Kimberly, koja je kćerka slavnog muzičkog veterana Roda Stewarta. Sa Harryjem i Kimberly bio je i Rod i njegova supruga Penny Lancaster, nakon čega su svi zajedno ušli u Rodov automobil. Izvori kažu da Harry nije bio posebno zainteresovan za ono što je slavni pevač imao da mu kaže, i mnogo više ga je zanimala njegova kćerka, sa kojom se navodno držao za ruke i čak i poljubio. Kimberley i Harry možda imaju mnogo toga zajedničkog, pošto je i ona odrasla u centru pažnje javnosti i bila upletena u brojne skandale zbog stalnih izlazaka i provoda. Poznato je da je imala kratku vezu sa glumcem Beniciom Del Torom, sa kojim ima i dete.
Harry je nedavno izjavio da iako je imao mnogo devojaka, još uvek nije pronašao onu pravu, i da misli da je nesrećan u ljubavi.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR