243
Harry Styles već preboleo Taylor Swift?

Harry Styles već preboleo Taylor Swift?

243
SHARE

Iako je Taylor pokušala da ga uvredi na svom nastupu na dodeli Grammy nagrada u nedelju, Harry Styles ne brine se previše oko toga, jer izvori tvrde da je navodno već preboleo slavnu pevačicu.

Taylor i Harry bili su zajedno tokom dva meseca, da bi za Novu godinu tokom putaovanja na Karibe raskinuli svoju vezu. Iako je preošlo već mesec dana, Taylor izgleda i dalje ne može da zaboravi zvezdu One Directiona. Sa druge strane, izvori tvrde da je Harry rekao da ga pevačica više ne privlači: “Preboleo je Taylor. Svi raskidi su gadni, ali on je to prevazišao i nastavio dalje”, rekao je jedan njegov prijatelj za Hollywood Life, i dodao: “U početku je bio tužan, ali sada više ne brine zbog nje. Prihvatio je činjenicu da njihove veza nije uspela i ne želi da otužuje nikoga za to. Harryjev način prevazilaženja raskida je potpuno drugačiji od Tayloringo, koja napiše pesmu o svakom momku koji ju je povredio. Harry je to preboleo na mnogo zreliji način.”

Izvor: Life Content

26 KOMENTARA

  1. Ja obozavam Taylor i znam da ce ga ona preboleti.Ipak su bili slatki zajedno.Ne bi trebali nikog da vredjate.Njih ni ne zanima sta vi pisete.Zelim svu srecu Taylor! :D
    Tay <33

  2. Ja obožavam Taylor Swift, mislim da je ona jedna od najdivnijih osoba na svetu.Jedna od činjenica koju svako zaboravlja jeste da Taylor ne piše pesme bukvalno o svojim bivšima, već o osjećanjima koje je ona doživjela u vreme te veze, jer želi da ta osjećanja podeli sa fanovima.Takođe, mislim da Taylor nije bila namjera da ismejava Harryja na svom nastupu na dodeli Grammyja.I mislim da ne bi trebalo da je vređate.Mislim njen nastup na dodeli Grammy nagrada je starno komentarisan užasnim komentara, npr. da je Taylor jedno veliko dete, da ima 5 godina, da je luda, da je netalentovana, itd.Ako je tako zašto je Taylor za 5 godina svoje karijera osvojila 7 Grammyja, a One Direction za 2 nijedan, pa čak ove 2013 godine nije imao ni nominaciju,a Tay je imala 3 nominacije i osvojila je 1 Grammyja. :) :) :)

  3. @Vanja Swft neka neka videces ti kad 1D budu imali 7 godina karijere koliko ce nagrada imati i koliko MILIJARDI ljudi ce ih voleti ja nemrzim Taylor ali 1D su mnogo talentovaniji od nje :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.