714
Harry Styles ubeđen: “Best Song Ever” je naša najbolja pesma!

Harry Styles ubeđen: “Best Song Ever” je naša najbolja pesma!

714
SHARE

One Direction Starts Their Morning At The Studio

E, to su zaista krupne reči! Pevač One Directiona, Harry Styles, siguran je kako on i njegovi drugari iz benda nikad nisu snimili tako dobru pesmu kao što je “Best Song Ever”!

Razgovarajući za britanski BBC Radio 1, Hazza je poručio svetu: “Ovo je za mene najbolja pesma koju smo uradili do sad. Zvuk je malo teži, ali nije da smo kao hevi metal grupa Slipknot ili nešto tako. Samo su bubnjevi i gitara izraženiji.”

One Direction Starts Their Morning At The Studio

Harry poručuje kako i dalje muku muči sa Directionerkama koje ne žale novac kako bi iznajmile sobu u hotelu gde je i on. On kaže da se zato često prijavljuje pod lažnim imenima: “Koristim ime Mick Green, ali to ću danas promeniti”, rekao je uz smeh. Spot za pesmu “Best Song Ever” očekujemo već danas u 19.10h po našem vremenu!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

30 KOMENTARA

  1. Ej,ajmo da postavimo rekord za najgledaniji spot na VEVU za 24h sa 10.8 miliona! Kada izadje spot, pogledajte ga do kraja i onda kliknite REFRESH (ucitajte ponovo stranicu), a ne REPLAY, jer ce se tada jedino brojati glasovi! Ajmo, mozemo mi to Directioneri!!

  2. Je l’ moze neko da kaze da l ima negde da se gledaju teen choicei u koliko,verujem da mnoge zanima,ili bar neki link za uzivo gledanje.bravo mogao bi i ti da se raspitas,posto vecinu verovatno zanima.hvala unapred

  3. Jel zna neko da li mogu na lap topu uzivo da gledam teen choice awards? Znam da je na FOX-u,ali kada je teen choice awards ja sam na moru a tamo nemam FOX,tako da ne mogu da gledam.Hvala unapred!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.