465
Harry Styles u problemu: Menadžment Care Delevingne ga ne želi u njenoj...

Harry Styles u problemu: Menadžment Care Delevingne ga ne želi u njenoj blizini

465
SHARE

Cara je u prethodnih nekoliko meseci postala vrlo slavna i tražena manekenka, što je dokazala i učešćem na Victoria’s Secret Fashion šou.

null

Ipak, izgleda da ona sad mora da bira između svog menadžmenta i Harryja Stylesa. Ljudi koji rade na njenoj karijeri veruju da bi joj veza s njim uništila reputaciju. Harry i Cara često su viđani zajedno u poslednje vreme, ali izgleda da se to više neće dešavati.

null

“Carin menadžment misli da Harry stvara pogrešnu sliku o njoj”, prenosi The Sun. “Veruju da bi joj povezivanje s njim uništilo priliku da radi unosne poslove. Žele da ona bude van tabloida. Međutim, to samo uzrokuje da je Harry još više želi. Kad kažete mladima ‘ne’, to će ih samo još više motivisati da budu zajedno.”

FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Msm, nista licno protiv nje, ali cura izgeda kao bez zivota.Koju god sliku da trazim, ni na jednoj nije nasmijana. Zasto su sve manekenke takve?
    Harry mi se cini kao njena apsolutna suprotnost u muskoj verziji.

  2. jao kad sam se malo spustila prepala sam se ove care.. jes cura odvratna…. hahahahahha.. pa dobila slavu zahvaljujuci hazzy.. + na toj reviji joj je stomak odvratan.. izgleda ko kakav gušter sa plavom preikom i tonom sminke.. samo moje misljenje…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.