230
Harry Styles suočen sa odbijanjem: “Previše sam stara za tebe”

Harry Styles suočen sa odbijanjem: “Previše sam stara za tebe”

230
SHARE

Pevač grupe One Direction priznao je da mu godine devojaka ne predstavljaju problem, ali nekima od njih definitivno smeta njegova mladost.

null

32-godišnja zvezda šoua”The Bachelorette”, Jillian Harris jako se dopala Harryju, toliko da se nije ustručavao da joj traži broj. Ipak, Jillian kaže da se na to samo nasmejala. U razgovoru za The Sunday Mirror ona objašnjava kako je pokušala mladom pevaču da objasni da je razlika u godinama između njih dvoje jednostavno prevelika: “On mi je tražio broj telefona….Izgledao je slatko ali i vrlo mlado. Žao mi je, ali nikad ne bih mogla da izlazim sa 18-godišnjakom. Mislim da to u Americi čak nije ni dozvoljeno, zar ne?”

null

Jillian ipak ima samo pohvale na račun Harryja i kaže da ga od njega odbijaju samo godine: “Harry je tako sladak, pa kad bih imala 21 godinu, sigurno ga ne bih puštala”, zaključila je.

FOTO: SIPA

24 KOMENTARA

  1. Normalno je što ga je odbila, premlad je za nju.. A on je sladak i može da nađe mng lepšu i mlađu devojku za sebe… =))

  2. Ako ga je odbila,pa stvarno je prestara za njega.On je neodoljiv,lako moze da nadje neku devojku njegovih godina.

  3. Harry molim te DODjI U SRBIJU , VEC JEDNOM I VIDECES STA JE LEPOTA…..msm strasnoo…kada ce vise shvatiti na ostale starije zene nisu kao Caroline (lude,glupe i da jure “PILETINU”)…ma shvatice on to kad tad…ali bice kasnoo…:DDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.