2257
Harry Styles: Strastven poljubac sa muškarcem!

Harry Styles: Strastven poljubac sa muškarcem!

2257
SHARE

Untitled

Siroti Harry Styles nedavno je morao da se brani od glasina kako je romansi sa svojim najboljim prijateljem Nickom Grimshawom (koji je zaista gej) a nakon poljupca u usta sa Jamesom Cordenom, čekaće ga nova pitanja.

wenn20097679

Naime, Harry Styles pojavljuje se u šou “A League of Their Own”, koji vodi komičar James Corden, a na iznenađenje svih, mladi pevač ga je zgrabio i pred milionskim auditorijumom poljubio u usta! James i Harry veliki su prijatelji pa verujemo da će sve ovo biti shvaćeno kao šala. Član 1Dja nedavno je već objasnio da ga interesuju samo devojke rečima: “Ne mislim da sam biseksualac. Prilično sam siguran da nisam!”

Autor: Life Content

211 KOMENTARA

  1. Kako vi mozete da pricate da je on gay kad ste udaljeni od njega 1000km nikad ga niste videli niti razgovarali sa njim u zivotu???pravite se pametni?otkud vi znate sta on radi u svojoj sobi? I jel znate vi uopste sta je gay?evo da vam objasnim: to vam je kad 2 muskarca imaju intimne odnose!da li to moze da se dokaze poljupcem? NE!!!prema tome dosta vise vi nepismeni hejteri a pogotovo vi sto volite onog drogiranog JB i one zapustene TW koji samo mogu da sanjaju mali delic koji 1D imaju!na 1D ste ljubomorni koliko i vasi idoli!

  2. FeatureMissHoran!only1D; budalo jedna kako mozes da kazes to za Justina i nije ni cudo sto je ova  pedercina ponjubila muskarca .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.