380
Harry Styles snima solo album!

Harry Styles snima solo album!

380
SHARE

Harry Styles navodno planira da se na neko vreme odvoji od grupe One Direction i da počne da radi na svom prvom samostalnom albumu. Ipak, izvori tvrde da Directioneri ne treba da brinu pošto to ne znači da se bend raspada.

Prijatelji 19-godišnjeg pevača kažu da je Harry napisao nekoliko novih pesama i da je tajno posećivao muzički studio Paramount u Holivudu kako bi radio na njima. Poslednji put je, kako kažu, bio u studiju nedelju dana pre nego što je sa 1D otišao na turneju. “Voli da eksperimentiše sa novim pesmama na kojima radi. Pokupio je neke ideje od Eda Sheerana i već je počeo da peva u studiju”, otkrio je izvor za magazin The Sun, i dodao da Directioneri ipak ne treba da brinu jer Harry ne planira da napusti bend. “Harryjev prioritet je naravno i dalje 1D. Ali, kada bude odlučio da je vreme da nastavi samostalno, on želi da bude spreman za to.” momci iz One Directiona ugovorom su obavezani da snime najmanje još jedan album.

Autor: Life Content

47 KOMENTARA

    • One Direction se Nikad nece razdvojit.
      Sljedece godine ‘2014 god. u 9 mj. dolaze u Hrvatsku 100 % .
      Ako se misle ovako saliti stvarno su glupi ,a sto se tice Justina nikad nece doci u Hrvatsku to je garantirano jer je rekao da ce prvo poajetit sve drzave a tadnju Hrvatsku ‘ to je za sve koje vole Justina’ a ovo za 1D je cista Laž! <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.