Start Stars Hot News! “Harry Styles se nežno ljubi”

“Harry Styles se nežno ljubi”

SHARE

Jedna devojka s kojom je Harry flertovao u jednom noćnom klubu odlučila je da ispriča do detalja način na koji ju je pevač “muvao”.

Opisujući kako ju je Harry pozvao za sto, neimenovana devojka je rekla za magazin Heat: “Dok sam sedala, nisam očekivala da ću do kraja večeri ljubiti Harryja Stylesa. U početku nije razgovarao sa mnom i bio je vrlo tih. Bio je jako ljubazan ali nisu ga interesovale obožavateljke koje su mu se bacale u zagrljaj. Neko je pričao o safariju, a Harry je ozbiljno rekao ‘Ja volim žirafe’. To me je nasmejalo, i posle toga više nismo prestajali s pričom.”

null

Harryjevo čudno plesanje takođe joj je privuklo pažnju, ali on je vodio računa da devojku ne poljubi pred svima. “Poljubio me je u uglu kluba, daleko od svih. Bilo je neverovatno…On se nežno ljubi a njegovi poljupci su hipnotički.”

null

Harryja su povezivali s mnogim devojkama od kad se proslavio sa grupom One Directiona, a misteriozna devojka zna da će on nastaviti da ih osvaja. “Zahvalio mi se na neverovatnoj noći pre nego što je otišao. Nisam prva devojka koju je opčinio – i neću biti poslednja.”

OSTAVI KOMENTAR