349
Harry Styles se ludo provodio za Dan zaljubljenih

Harry Styles se ludo provodio za Dan zaljubljenih

349
SHARE

S obzirom da je ponovo sam, ne čudi što je Harry odlučio da jučerašnju noć provede u jednom privatnom klubu, u društvu prijatelja Nicka Grimshawa.

Photobucket

Zašto pominjemo samo Harryja? Razlog je što drugih članova nije bilo na vidiku, pa se pitamo da li su za razliku od svog kolege, veče proveli u društvu devojaka? Harryja smo kasnije primetili kako sa žurke odlazi takođe sam, što će sigurno obradovati milione njegovih obožavateljki!

21 KOMENTARA

  1. Mozda ovo znaci da su ostali bili zajedno…ali i to da se Harry vec uzdigao iznad svih time sto su hteli da on bude frontmen grupe….nadam se da se to nije desilo!

    • Ne brini, nije to. Harry je i sam rekao da ne zeli da bude frontmen zato sto ne zeli toliku paznju. A svi se oni medjusobno vole kao braca, mada i *bromance* je ocigledna :D.

  2. Paa…Louis i Liam su verovatno bili sa Eleanor i Danielle,a za Nialla i Zayna ne znam…Ali dobro,srce samo sto mi nije stalo,mislila sam da se OPET spandjao sa Caroline,hvala Bogu pa nije toliko luud!! xD

  3. Daa @Lejla dosli su oko 1h ujutru ( surovo izracunato xD) a pre su bili i u Svedskoj ( oko 18h 13. februara) a pre toga su bilii gde su hteli,a znam da je Louis bio na zimovanju sa Eleanor (navodno joj je za dan zaljubljenih kupio cipele) :)) Ali ne mora da znaci da suu sve radili zajednoo xDD I nema na cemu @ Nina Petrov / @Anastasija Malik ;)

  4. uhh hvala Bogu sto je otisao sam :DD Louis i Liam su verovatno bili sa Eleanor i Danielle,a Zayn i Niall ko zna o.O ako saznate molim vas napisite :** !

      • Directionator nije osoba koja mrzi 1D nego osoba koja voli samo jednog ili dva clana, i o njima misli jedno, a to da su HOT i nista vise.I plus, directionatori ne  znaju ni jednu inside joke sto se tice 1D :D

  5. Frizura mu je kovrdzavija nego obicno! hehehe… salim se… moji momci su super… I sada su u Italliji!!! Osvajamo sveeeeeeettt!! Samo se molim da u utorak dobiju tu BRIT nagradu,zasluzili su je. Mnogo rada i odricanja stoji iza njihovog sadasnjeg uspeha! Ponosim se njima… kao i svaki Directioner.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.