Start Stars Hot News! Harry Styles rasplakao goste na venčanju svoje mame

Harry Styles rasplakao goste na venčanju svoje mame

SHARE

harry

Kao što je poznato, Harry Styles bio je kum na venčanju prošlog vikenda kada se njegova mama Anne Cox udala za svog dugogodišnjeg dečka Robina Twista. Tom prilikom, pevač One Directiona održao je govor kojim je navodno rasplakao, ali i nasmejao sve zvanice.

Devetnaestogodišnji pevač pomogao je svojoj mami da organizuje ovaj veliki dan, a na venčanju koje je održano u rodnom Češiru prošle subote, pojavio se u elegantnom odelu. Nakon što je srećni par izgovorio “sudbonosno da”, gosti su započeli svadbeno veselje, na kojem je Hazza održao govor. Andy Pear, vlasnik restorana u kojem je održan prijem rekao je da je pevačev govor bio u isto vreme i smešan, i veoma emotivan.
“Njegov govor je bio veoma duhovit. Svi su grcali od smeha. Ali, bio je i veoma emotivnan, pa su se ljudi rasplakali. Delovao mi je kao veoma duhovit i angažovan mladić”, otkrio je Andy i dodao da je govor trajao oko deset minuta.
Drugi izvor je otkrio da je Harry bio veoma uzbuđen zbog maminog venčanja: “Harry je pravi mamin sin i dugo je želeo da je vidi kako se udaje. Nije skidao osmeh sa lica i nije se udaljavao od mame, a ona je izgledala kao da je veoma ponosna na njega”, preneo je The Sun.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR