240
Harry Styles putuje u svemir s Justinom Bieberom?

Harry Styles putuje u svemir s Justinom Bieberom?

240
SHARE

Exclusive... Harry Styles Gets Food To Go

Harry Styles izgleda je odlučio da pođe stopama svog drugara Justina Biebera i plati 250.000 dolara kako bi otputovao u svemir!

Mediji prenose kako je mladi pevač već uplatio novac, ali pošto se kasno prijavio, veliko je pitanje hoće li za njega biti mesta. “Harry je pre dosta vremena čuo za ovo putovanje ali se zainteresovao tek pre par nedelja. On zaista ne zna da li će dobiti mesto jer je datum polaska jako blizu a on ima i obaveza u bendu. Ipak, pokušaće sve da pomeri kako bi ovo uradio. Nažalost po Harryja, novac nije jedini uslov da dobijete mesto”, priča jedan izvor za Daily Star i navodi kako će ona zatražiti pomoć Simona Cowella. Kao što znamo od ranije, među putnicima biće i neka slavna imena kao što su Brad Pitt, Ashton Kutcher ili Justin Bieber.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. A beba mala mojaa ! Savrsen je na ovoj slici,pa savrsen je na svakoj ustvari xD.
    Drago mi je zbog njega,volela bih da ode.Kad covek ima para moze daradi sta hoce haha <333

  2. Ne znam da li ste culi njegovu pesmu “Don’t let me go” ali nema veze,neko ce ovo razumeti: “I promise one day I’ll bring you back a star’ :-)

    • Ne, ne, on kupuje kartu :) Osoba koja pobedi na rijalitiju ide za džabe u svemir i može nesmetano da se druži sa svim putnicima, uključujući Harryja i Justina :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.