277
Harry Styles priznaje da One Direction sve više liče na Beatlese

Harry Styles priznaje da One Direction sve više liče na Beatlese

277
SHARE

Članovi benda bili su u nedelju na Radio 1 Teen Awardsu, a Harry je otkrio kako sve više uviđa da između njih i legendarnih Beatlesa postoji dosta sličnosti.

null

“Gledali smo film u kojem Beatlesi prvi put dolaze u Ameriku a u njima smo prepoznali naše ličnosti”, rekao je, nakon čega je Niall dodao: “Voleli su da se zezaju kao mi.” Nakon ceremonije na kojoj su pobedili u tri kategorije, momci su se zahvalili fanovima. “Daaaaaa! Osvojili smo nagradu za najbolji britanski album, hvala vam mnogo ljudi! Ljubav”, napisao je Niall a Louis je dodao: “To je bilo neverovatno. Hvala vam za teen nagrade i veliko hvala svima koji su glasali. Wow :)

24 KOMENTARA

  1. Napreeeeeeeeeeeeeed 1D, sve se vidi po vašim nagradama u zadnje vreme, uz vas smo, nedajte hejterima da vas usporavaju i povređuju,oni su hejteri samo zato što su ljubomorni na vas i što ne mogu da vas imaju, a ni vaš život.. najbolji ste :)

  2. Harry, dušo, bez uvrede, ali ova frizura ti i nije pravi pogodak :O :D Molim te, vrati onu staru :) Smatram da će biti popularni kao Beatlese, ali njih nikada neće zaboraviti, pa mislim da će tad 1D svi da osuđuju kako kopira i tako to… -.-”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.