Start Stars Hot News! Harry Styles presrećan u One Directionu: Bićemo zajedno i za deset godina!

Harry Styles presrećan u One Directionu: Bićemo zajedno i za deset godina!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Harry Styles uživa u vremenu koje provodi sa svojim drugarima iz One Directiona, pa se nada kako će oni zajedno nastupati još mnogo godina.

Iako ima obaveza preko glave, Harry je ispričao kako je krenuo na časove klavira. “Idem na lekcije klavira. Dobro mi ide a mislio sam da ću biti jako loš u tome. Gledam sve sa pozitivne strane”, ispričao je mladi pevač. Upitan kako vidi budućnost benda, on je poručio da će njegovo društvo iz 1Dja sigurno poželeti da radi još nešto osim muzike, ali da on uvek želi da bude uz njih.

“Nadam se kako ćemo biti na turneji i za 10 godina. Toliko volim ovaj posao, ako se to može nazvati tako. Radiću ovo dok ne ostarim i ljudi počnu da mi govore da je vreme da prestanem”, ispričao je. On je još jednom napomenuo kako mu je drago što zarađuje ogromnu količinu novca, ne zbog sebe već jer može da brine o svojoj porodici. “Lepo je što mogu da brinem o onima koji su brinuli o meni. Kad bi mene neko upitao da nabrojim pet najboljih stvari kod ovog posla, ne bih ni pomenuo novac.”

OSTAVI KOMENTAR