369
Harry Styles potvrđuje: Interesuju ga i devojke njegovih godina

Harry Styles potvrđuje: Interesuju ga i devojke njegovih godina

369
SHARE

Govoreći za Daily Star, pevač je rekao kako “obožava žene” (šokantno, zar ne?) a onda je porekao da ga interesuju samo pripadnice lepšeg pola koje su daleko starije od njega.

null

On kaže i kako je ostao u dobrim odnosima sa Caroline Flack, ali da njihovi susreti ne prolaze mirno. “Svaki put kad smo na istom mestu izgleda kao da se prepiremo, ali se odlično slažemo”, istakao je.

null

Harry je u prošlosti bio povezivan s devojkama znatno starijim od sebe, ali kaže kako ga izuzetno privlače devojke koje su njegovih godina ili malo mlađe. “Imam 18 godina, ne volim samo starije žene, volim sve žene. Nekad flertujem a da to i ne shvatam. Možda takav treba da budem. Imam dobru tehniku zavođenja koju sjajno koristim.” Verujemo Harry!

FOTO: FAME

23 KOMENTARA

 1. evooooo prijavljujem se odmah da ti budem djevojka!!!!!
  Duša moja,i ljepše će ti stajati djevojke tvojih godina!!!
  I LOVE YOU,HARRY!!! :)

 2. “Imam 18 godina, ne volim samo starije žene, volim sve žene” 
  AHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHA IDOOOOOOOL. ♥
  srecno u pronalazenju ahahah. ♥

 3. vi bolesni fanovi ste totalno retardirani ovaj sajt posjecuju male lujke i daju retardirane komentare … bravo i redakciju cjela jedite govna…. bravo slobodno brisi ovak kom zabole me ….. i tvoj sajt je totalno retardiran…cast izuzecimaaa…i ja volim bend 1D nomalno ljepo pjevaju al’ nisam veliki fan i ovaj sajt je vec smorijo sa njima… i bravo i male lujke prvo procitajte ovak komentar….

 4. Jao mene sada kada sam ovo pročitala srce mi lupa 1234450473647657564774 na sat.Ja blago njemu
  I love Harry so much

 5. Ja obozavam 1D,ali stvarno smarate sa tim Harry dusa moja,cica,mica i ostalo.Kao da vam je po pet godina!I ne samo za Harryija vec za sve ostale clanove!Pozz za sve Directionerke :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.