218
Harry Styles potvrdio: Ništa od dueta između 1Dja i Biebera

Harry Styles potvrdio: Ništa od dueta između 1Dja i Biebera

218
SHARE

Harry Styles se vratio u London nakon posete Los Anđelesu za potrebe MTV VMA, a novinarima je rekao kako Biebs definitivno neće biti na albumu benda.

null

Kako prenosi The Sun, on je porekao da je napravljena saradnja sa Justinom, iako se pričalo da su već snimili jednu zajedničku pesmu. “Nema Justina Biebera na albumu”, rekao je Harry. Album “Take Me Home” u prodaji će biti od 12. novembra.

17 KOMENTARA

  1. Ovo je nevezano za temu, ali je vrlo važno!!
    Znate i sami da One Direction planiraju svetsku turneju za narednu godinu, tako da imam predlog da se dogovorimo i jedan da organizujemo da tweetujemo Serbia loves One Direction, Serbia wants One Direction, Bring 1D to Serbia, ili slično. Ali, mora nas biti veći broj, ne samo nas 5-6, jer onda ništa neće vredeti. Već smo imali nekoliko pokušaja i nismo uspeli. :/
    Šta kažete? Ja predlažem da tweetujemo u subotu, tada nema škole i toliko obaveza, još samo da se dogovorimo u koje vreme ćemo svi biti online.

  2. uopće neizgledaju loše, izgledaju savršeno kaki god bili!!!!!!!!! <3 najljepši su vooooooooooooolim ih jedva čekam novi album. <3 <3 <3 i naravno happy birthday NIALL…………… volim te i,da bar zauvijek živio dragi Niallu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 pusa od mene i mojih iz škole.VOLIMOOOO TEEEEE <3 :-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.