316
Harry Styles poručuje: Liam ljubi previše devojaka otkako je ponovo sam

Harry Styles poručuje: Liam ljubi previše devojaka otkako je ponovo sam

316
SHARE

Liam je propustio jedan intervju na kojem je trebao da se pojavio, a njegov kolega iz benda Harry našalio se rekavši da se to desilo jer je poljubio previše devojaka.

null

Govoreći za Key 103, Harry je pravdao izostanak Liama rečima: “Ljubi previše devojaka! Jednostavno bivate odbačeni”, objašnjavao je pevač šta se dešava kad je jedan od članova benda bolestan. “Strpaju vas u karantin”, dodao je Zayn. Liam je očigledno propustio pojavljivanje jer se nije osećao dobro, ali s obzirom da su drugi članovi benda zbijali šale na njegov račun, očigledno je kako ništa ozbiljno nije u pitanju!

FOTO: FAME

16 KOMENTARA

 1. Ja ono citam i nmg da vjerujem dok nisam procitala da je bio bolestan!!! :)
  U svakom slucaju fale mi on i Dani -.-!

 2. koliko je ovo FEJK I IZMISLJENO.
  1. Liam to ne bi radio tek tako.
  2. Pa sve i da radi, harry to ne bi rekao novinarima.
  Toliko.

 3. harry je rekao ovo kroz salu ! liam ne bi nikada tako lako zaboravio danielle … ipak su bili 2 godine zajedno …. iii fale mi njih dvoje .. x

 4. Boze… Znamo svi da su oni vazda saljivi tipovi bili(zbog toga ih i najvise volim) tako da znam da se i ovo samo sale… Niko nebi prebolio osobu tako lako ukoliko izlazi sa njom 2 godine tako da jr i ovo definitivno sala:)

 5. Naslov i tekst uopšte nemaju veze xd kad pogledaš naslov pomisliš:”OMG, LIAM?” a kad pročitaš tekst jednostavno si kao: “hvala Bogu, bio je samo bolestan!” hahahaha

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.