1152
Harry Styles ponovo zaljubljen? Pevač viđen kako ljubi nepoznatu devojku

Harry Styles ponovo zaljubljen? Pevač viđen kako ljubi nepoznatu devojku

1152
SHARE

harry

Nakon što je objavljeno da je Zayn zaprosio Perrie Edwards, a da ni Liam više nije singl, izgleda da je još jedan član One Directiona odlučio da se skrasi. Naime, nedavno su se pojavile glasine da Harry Styles ima novu devojku, pošto su na internetu objavljene fotografije na kojima ljubi nepoznatu brinetu.

Harry je tokom nedavnog intervjua sa magazinom “Fabulous” otkrio da postoji osoba koja mu se dopada. Ako je verovati izvorima bliskom pevaču, Hazza odnedavno više nije singl. “Harry ima novu devojku. To je neko koga poznaje već neko vreme. Sada dobro zna sve trikove, pa je drži podalje od očiju javnosti. Tek su počeli da se zabavljaju, ali za sada im dobro ide, što pokazuje i činjenica da ju je poveo sa sobom u Njujork”, otkrio je izvor i dodao da ju je već upoznao sa ostatkom benda.
Ipak, The Sun piše da to nije ista devojka sa fotografije, već da se radi o Alexis Allen, koju je nedavno upoznao na jednom od nastupa One Directiona. Harry se još uvek nije oglasio povodom ovih navoda.

Izvor: Life Content

34 KOMENTARA

 1. Hej,ljudi imam dobre vijesti za vas… :D Harry je tvitovao: i am single for now.. accept this fact, coz this is all wut you need to know, till i tell y’all else thing. now stop the rumors.. :D Tako sam srecna… :D

 2. @Iva imas na MTV-u  reprize u sledecim terminima Utorak,  27/8 @22:00
  Sreda: 28/8 @ 5:40
  Četvrtak: 29/8 @08:20 i @21:00
  Petak: 30/8 @08:20 i @17:50
  Subota: 31/8 @12:10
  Nedelja: 1/9 @14:10 i  1/9 @21:50

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.