280
Harry Styles opisuje svoj posao iz snova: “Bio sam samo ja i...

Harry Styles opisuje svoj posao iz snova: “Bio sam samo ja i gomila starijih žena”

280
SHARE

Pre nego što se proslavio u X Factoru, Harry je radio razne poslove, a jedan od njih jako mu nedostaje. On tako otkriva da je jedno vreme proveo u pekari, gde je bio okružen starijim ženama, baš kako voli!

null

Pevač je u pekari imao platu od 500 dinara za sat (jako mnogo za naše uslove, jako malo za britanske) ali mu to nije smetalo, jer je dane provodio u ženskom društvu. “Bilo je prilično dobro u pekari. Bio sam tamo dve i po godine”, otkrio je u razgovoru za The Sun. Bio sam samo ja i gomila starijih žena. Kad god sam kući, obiđem ih da vidim kako su.” Klasični Harry Styles!

21 KOMENTARA

  1. hahahahahhahahhahahah xD e harry harry xD  ja da sam tamo bila ja bi gaa…. MA PRAVILI BI KOLACE :DDD ILI NEKA PECIVA XD 

  2. Nije meni on sasvim jasan :/
    Želio bi u pekaru, jer je tamo gomila starijih žena, a sada to kao ne može imati?! On to već ima, samo što ga jure djevojke, poneka starija od njega, ali većina njegovoga godišta i mlađe…

  3. Voli li on možda i mlađe od sebe? Šta je sa nama?
    Možda zbog ovoga želi da privuče neku pažnju, ni sama ne znam :/ Samo se tako nadam, tješim se :D
    Eh, da sam ja radila u toj pekari bilo bi svašta :D Hhahahah ..

  4. hahhahahah stvarno je lud!iskreno ja ga volim jako,ali da mi je znati sta je to sto ga privlaci kod starijih zena,a sto mi nemamo mladje,ili devojke njegovog godista?!!!steal i ♥ you Harry!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.