Start Stars Hot News! Harry Styles: Oduvek zaljubljen u Taylor Swift

Harry Styles: Oduvek zaljubljen u Taylor Swift

SHARE

null

Najbolji prijatelj Harryja Stylesa otkrio je medijima kako je Harry oduvek bio zaljubljen u Taylor Swift – još u vreme dok niko nije ni znao za njega.

Nick Clough je u intervjuu za Sunday Mirror objavio kako je mladi pevač obožavao Taylor još od 2009. godine, kad je prvi put video jedan njen spot. “Bio je u fazonu ‘O moj bože, ona izgleda zaista, zaista lepo. Sve bih uradio da budem s njom’. A onda je nekoliko godina kasnije i uspeo u tome!” Ipak, Harryju nije trebalo dugo da se uveri kako Tay nije devojka iz njegovih snova.

null

Nick ističe i da je Harry i pre slave uvek imao pažnju devojaka. “Imao je puno devojaka u školi. Nema devojke koja bi mu rekla ne. Uvek bi dobio ono što je hteo. Ako želi devojku on se usredsredi na to i osvoji je. Kad god je u vezi, on devojkama donosi cveće i vodi ih na ručak. Čak i sprema večere pod svećama i daje im poklone. Obožava da kuva. Mislim da je Harry ipak bio najponosniji kad je osvojio Caroline Flack.”Međutim, to ne znači da je on napadan. Jednostavno je ličnost preplavljena emocijama. Puca od samopouzdanja i jako je zabavan.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR