Start Stars Hot News! Harry Styles odgovorio baptističkoj crkvi koja je pozvala na bojkot njihovog koncerta:...

Harry Styles odgovorio baptističkoj crkvi koja je pozvala na bojkot njihovog koncerta: Svi treba da imaju jednaka prava!

SHARE

harry

Momci iz grupe One Direction postali su nova meta pripadnika Vestboro baptističke crkve, koja je pozvala na bojkot njihovog sinoć održanog koncerta u Kanzas Sitiju.

Predstavnici crkve pre nekoliko dana objavili su plan da protestvuju na koncertu, članove grupe nazvali su “perverznjacima” a njihovo ponašanje okarakterisali su kao “grešno”. “WBC će napasti ovaj perverzni boj bend iz Velike Britanije koji tvrde da su broj jedan na svetu. Oni svakako jesu savršen primer ovog prljavog i grešnog sveta i Velike Britanije koja podržava himoseksualce, mrzi Boga i odbija Isusa i koja je zabranila našoj crkvi da propoveda unutar njenih granica”, navodi se u saopštenju.
Momci iz One Directiona nisu prvi muzičarki koji su zasmetali ovoj crkvi, pošto su oni često kritikovali brojne bendove i izvođače, uključujući i Taylor Swift. Čini se da ovaj poziv na bojkot nije mnogo poremetio One Direction, pošto je koncert uspešno održan, a Harry je na njihove poruke mržnje kratko odgovorio putem Twittera: “Uprkos ovom društvu napolju, verujem da svi treba da imaju jednaka prava. Mislim da Bog sve voli podjednako. Hvala što ste došli na koncert”, poručio im je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR