Start Stars Hot News! Harry Styles: Očekivao sam da Taylor Swift napiše pesmu o našem raskidu!

Harry Styles: Očekivao sam da Taylor Swift napiše pesmu o našem raskidu!

SHARE

harry

Dok bi većini ljudi verovatno bilo neprijatno da slušaju pesme koje je neko napisao o raskidu sa njima, Harry Styles otkrio je da ga ne brine previše to da li je njegova bivša devojka Taylor Swift izborila sa njihovim raskidom na takav način.

Njih dvoje bili su u vezi nekoliko meseci krajem prošle godine, ali su okončali stvar tokom odmora na Karibima. Mnogi su pretpostavljali da će pevačica, koja je poznata po tome da je bivšim momcima posvetila nekoliko svojih pesama, isto uraditi i ovog puta, ali Harry otkriva da ga to ne pogađa, te da mu ne bi smetalo da je Taylor napisala pesmu o njemu. “Bilo bi licemerno od mene kada bi joj to zabranio, jer svi pišu pesme zasnovane na ličnim iskustvima”, rekao je pevač One Directiona.
Uprkos opasnosti da intimni detalji o njemu budu otkriveni, Harry je priznao da ne bi izlazio sa osobom koja nije celebrity samo da bi izbegao veliku pažnju medija. “Neka osoba nam se dopada zbog svojih osobina, pa ne bih mogao da kažem da želim da izlazim sa nekim ko je manje poznat. Ne mogud a biram ko će mi se dopadati”, rekao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR