289
Harry Styles obradovao mamu za Dan zaljubljenih

Harry Styles obradovao mamu za Dan zaljubljenih

289
SHARE

S obzirom da je ovaj Dan zaljubljenih Harry Styles dočekao bez devojke, on je odlučio da ipak 14. februara obraduje jednu damu koju mnogo voli.

Naime, pevač One Directiona iznenadio je svoju majku Anne Cox i u četvrtak ispunio njenu kuću buketima ruža i mirisnim svećama. Harry je želeo da učini svojoj mami ovaj dan posebnim i da joj pokaže koliko je voli, ali nije zaboravio ni na sestru Gemmu kojoj je kupio slatkiše i poslao u njen studentski dom. Pevač je još jednom pokazao da ga slava i popularnost nisu promenili i da i dalje misli na svoju porodicu. Nedavno je svom tati Desu kupio automobil. “On želi da i njegova porodica uživa sve prednosti njegoih upeha”, rekao je izvor blizak pevaču.

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. +23 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Dusaaaaaaaaa<33333333333333333333333………..Najbolji sin na svijetu!^^ :D *_*

  2. Kako je romantican,ljubav je tako neobicna i magicna stvar!!! Obozavam ga,on je tako dobar i porodican!!!! :D :D Ljubav je za svakog nesto drugo

  3. Kako je romantican , micaaa♥ Obozavam ga do neba! ♥♥♥♥♥♥♥♥ avavavavvavavavvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.