Start Stars Hot News! Harry Styles obećao Taylor Swift da će se promeniti

Harry Styles obećao Taylor Swift da će se promeniti

SHARE

Prijatelji Taylor Swift tvrde da se pevačica već neko vreme viđa sa Harryjem Stylesom, a izvori koji su ih videli na snimanju emisije “X Factor” pre nekoliko dana kažu da je par flertovao u bekstejdžu.

Povodom glasina o njihovoj vezi oglasio se i Simon Cowell, član žirija X Factora koji je spojio momke iz One Directiona. “Bio sam na probi u to vreme, ali čuo sam za to. Mislim da su oni lep par.” U međuvremenu, Taylorin prijatelj rekao je za magazin The Sun da je pevačica u početku bila nervozna i nesigurna po pitanju obnavljanja veze sa Harryijem. Njih dvoje bili su u vezi ranije ove godine, kada ih je upoznao zajednički prijatelj Justin Bieber, ali je Harry tada viđen kako ljubi drugu devojku, pa je Taylor odmah prekinula sve kontakte sa njim. “Taylor je bila veoma posreamljena kada se to desilo i nije sigurna da li treba da mu da drugu šansu. Sa druge strane, Harry je veoma oprezan jer ne želi da je ponovo povredi. Jasno joj je stavio do znanja da mu se dopada. Već neko vreme se viđaju u tajnosti,” otkriva izvor.

Harry, koji je inače poznat kao ženskaroš, nedavno je odlučio da je spreman za ozbiljnu vezu. Njegov prijatelj je to potvrdio: “Harry je u potrazi sa ozbiljnom devojkom, to mi je rekao. Stalno ga povezuju sa poznatim devojkama i odlazi na žurke sa mnogima od njih, ali se oseća veoma usamljeno i to nije ono što on želi.”

OSTAVI KOMENTAR