489
Harry Styles: Nova tetovaža inspirisana pesmom “Little Things”

Harry Styles: Nova tetovaža inspirisana pesmom “Little Things”

489
SHARE

Popularni Harry Styles navodno je ukrasio svoje telo novom tetovažom, za koju je inspiraciju pronašao u pesmi One Directiona “Little Things”.

Fotografija na kojoj se vidi kosim slovima ispisan naziv pesme na nečijem telu već neko vreme kruži internetom, a Directioneri spekulišu da se radi o novoj tetovaži popularnog pevača. Ipak, Harry još uvek nije potvrdio da je u pitanju njegova tetovaža, ali ako jeste, ovo je drugi put da član One Directiona posveti ukras na telu ovoj popularnoj pesmi. Naime, Louis Tomlinson nedavno je objavio fotografiju svoje tetovaže, na kojoj je šolja čaja, a ideju za nju dobio je iz jednog stiha ove pesme koji glasi: “You can’t go to bed without a cup of tea/mayve that’s the reason that you talk in your sleep.” Inače, šuška se da ja Harry novu tetovažu uradio u tattoo studiju “Shamrock” u Los Anđelesu, gde trenutno boravi. Pevač je nedavno viđen u društvu muzičara Roda Stewarta i njegove kćerke Kimberly sa kojom je navodno u vezi.

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. +21 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    pa OK je to,ali mislim da su tolike tetovaze preterane…..bezveze kvari njegovo presavrseno telo..<3333333333333333

  2. Tetovaža nije Harryeva već od jednog fana koji je tražio tom tatu umetniku da mu uradi. Čak je i potvrdio to na svom Instagram profilu, a i svi 1D nalozi na Tviteru takođe kažu da je to tetovaža jednog fana.

  3. ”Pevač je nedavno viđen u društvu muzičara Roda Stewarta i njegove kćerke Kimberly sa kojom je navodno u vezi.”
    Nisam razumela cemu ova zadnja recenica?

  4. Ja sam opčinjena njegovim tetovažama, inače, samo mi je onaj leptir malo beznačajan (ok, možda za njega ima neko značenje). Obožavam tetovaže i momke sa tetovažama. Istina je da je tetoviranje zarazno, ja, iskreno, jedva čekam ponovo da se tetoviram. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.