1645
Harry Styles: “Ne smeta mi da se bijem za devojku, dok god...

Harry Styles: “Ne smeta mi da se bijem za devojku, dok god dobijam poljupce”

1645
SHARE

Harry Styles jedini je član One Directiona koji je trenutno slobodan, a on priznaje da bi sve uradio za svoju buduću devojku.

“Volim da imam devojku, nekog koga mogu da razmazim ili zovem u sred noći i samo pričam s njom”, rekao je za HollywoodLife. “Volim da se nekome tako približim.”

null

On se našalio i kako bi bez problema podneo bol za nekoga kog voli. “Ne smeta mi da dobijem šljivu na oku ili polomim ruku zbog devojke, dok je ona tu da me posle poljubi.” On kaže i da ne postoji tip devojke na koju otkida: “Ne postoji određeni tip devojke koji mi se dopada, dok god ona ima dobar smisao za humor i stvari ne uzima za ozbiljno.”

43 KOMENTARA

  1. Liam je na ovom videu na 00:55 rekao ‘DI SI BOSANAC’… sami se uvjerite http://www.youtube.com/watch?v=Yt2daPGdBM0&feature=player_embedded i liam je rakao na jednoj twitt kameri Hello Bosnian fans i rekao je da bi volio doci u bosnu.. <3333333333333333333

  2. Dragi Bravo, stvarno volim da vas čitam, al brate mili smorili ste sa One Direction-om,Biberom i Selenom. Nemam ništa protiv njih ali preterujete. Zaboravljate na ostale sjajne muzičare i poznate ličnosti (Lana Del Rey,Adele, pa čak i GaGa..) Pozdrav,
    MK

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.