288
Harry Styles: Ne napuštam One Direction!

Harry Styles: Ne napuštam One Direction!

288
SHARE

harry

Fanovi One Directiona mogu da odahnu, pošto su se glasine da Harry Styles planira solo karijeru pokazale kao neistinite.

Naime, na internetu se pojavila pesma “Don’t Let Me Go”, te su se odmah raširile priče da tom pesmom Hazza planira da lansira samostalnu karijeru. Ipak, objavljeno je da je pesmu on snimio kao demo za prethodni album, ali je bend odlučio da je ne upotrebi.
Slavna petorka trenutno radi na trećem albumu i istovremeno imaju turneju, tako da zabrinuti fanovi mogu da odahnu jer nema naznaka da će se bend u skorije vreme raspasti, a to je potvrdio i portparol: “to je stara pesma, nastala pre godinu i po dana i to je bio demo za potencijalnu pesmu za album One Directiona”, rekao je on.

Izvor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Jupiiiii….. Pa znalo se… Najavili su turneju i pustili su karte u prodaju i onda da se raspadnu? Da nije malo glupo? 

    jocica(SELENATOR AND DIRECTIONER FOREVER)Selena is my world 1D  jeeeee ja sam dobila majicu i posteljinu pre neki dan!!! *___* Savršeno je! *o*

  2. E znaci Hazze mi je zao zbog nekih bednih (ne mislim da Bravo) treba stalno to da ponavlja. I svakako vec je rekao da svoje solo pesme radi da bi moga sto vise da svoj glas unapredjuje a ne zbog toga da bi osigurao solo karijeru! : P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.