Start Stars Hot News! “Harry Styles napušta One Direction”

“Harry Styles napušta One Direction”

SHARE

 photo hstyles1a_zps41a407d2.jpg

Ne prođe nedelja a da neka slavna ličnost ne iznese prognozu kako će se slavni bojbend raspasti, a svoje mišljenje koje je razbesnelo Directionere dao je Boy George.

 photo boygeorge1a_zpsedf73e55.jpg

Legendarni pevač koji je na vrhuncu popularnosti bio osamdesetih godina prošlog veka od ranije je ratu sa 1D, a ove nedelje već je vređao Liama Paynea, navodno jer je odbio da se slika sa njegovom nećakom nakon dodele BRIT nagrada. Možda je i zbog toga nastavio sa iznošenjem negativnih stavova o grupi, pa je na svom tviter nalogu napisao: “Mislim da Harry Styles napušta One Direction! Od mene ste to prvo čuli”.

 photo FFN_FLYNETUK_Child_War_012413_50997968_zps910b3607.jpg

Pogađate, samo nekoliko minuta kasnije muzičar je bio zasut uvredama Directionera, a u međuvremenu mu je na prozivku odgovorio i Liam Payne. “Boy George, hajde da ne pravimo svinjarije. Prvo, hvala što si tri puta pogrešno izgovorio moje ime, a onda si me čak i pitao ‘gde je Liam’?…to je bilo čudno, a na kraju se ispostavilo da si u stvari hteo Nialla. Da si mi tražio fotku ja bih stao čoveče, samo sam uradio ono što si hteo i pokazao ti Nialla. Samo ti nastavi da nosiš čudne šešire i uživaj moj mali Georige…to i dalje nije kul, izgledaš čudno.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR