247
Harry Styles moli Directionere da kupe karte za koncerte: “Neće biti dobro...

Harry Styles moli Directionere da kupe karte za koncerte: “Neće biti dobro ako niko ne bude išao!”

247
SHARE

one directionn

Od jutros su ulaznice za 1D “Where We Are” turneju puštene u prodaju i izgleda da se momci nadaju da će prodati dosta karata, pošto je Harry Styles putem Twittera pozvao svoje fanove da što pre osiguraju svoje mesto na jednom od koncerata.

Bend je najavio svoju turneju po stadionima pre nedelju dana, i objavio da se veoma raduju predstojećim koncertima, pa Hazza želi da se osigura da neće razočarati svoju armiju fanova. “Prve ulaznice za našu ‘Where We Are’ turneju 2014. godine biće puštene sutra jutros u 10 sati u prodaju. Molim vas kupite ih. Neće biti dovoljno dobro ako niko ne bude išao”, napisao je on sinoć na Twitteru, a svoje oduševljenje zbog početka prodaje ulaznica sa svojim fanovima podelio je i Niall: “Ne mogu da verujem da prodajemo ulaznice za stadijume! Naježio sam se!” On je posle napisao i da je čuo da ljudi već stoje u redu da kupe karte, pa im se zahvalio zbog toga i zamolio ih da budu oprezni. Monci su takože najavili i da će po 50 penija od svake prodate karte za koncerte u Britaniji i Irskoj donirati u humanitarne svrhe.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. E pa kad budu dosli kod nas karte ima da odu dok kazes “One Direction”! xD Samo se plasim da cak i ako budu imali koncert da ja necu stici da kupim kartu! =/

  2. Najjeftinija karta je za London (9507 din.), a najskuplja za neki East Rutherford (291216 din =-O), za sada nema najava o dolazku 1D na Balan,li se nadam da će nas uskoro posetiti. Kao i svaka directionerka :D :)

  3. Kukuuuuu, ja i ako budem htela da dodjem na koncert, i ako me budu pustili, necu imati pareeee!! :O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.