Start Stars Hot News! Harry Styles ljut zbog navoda medija da se seli u Ameriku: “Uznemirujete...

Harry Styles ljut zbog navoda medija da se seli u Ameriku: “Uznemirujete naše fanove”

SHARE

null

Harry Styles još jednom je potvrdio da nikad neće napustiti Evropu niti mu pada na pamet da napusti One Direction i četiri svoja drugara koja naziva braćom.

Fanovi su bili zabrinuti kad se nedavno pojavila informacija da Harry navodno snima solo materijal u Los Anđelesu ali nakon što je to demantovao na Twitteru, on u novom intervjuu napominje da suviše voli Evropu i svoju Britaniju da bi se ikad odselio odatle. Osim toga, on je još jednom pokazao koliko mu je stalo do Directionera, poručivši medijima: “Ja ne napuštam One Direction. Šteta je što se pojavljuju takve glasine jer one uznemiruju naše fanove. Više nego ikad uživam u bendu.”

null

On ističe i da ga je najnovija turneja samo uverila kako mu je mnogo bolje što je u bendu nego da je sam. “Turneja ide sjajno”, rekao je magazinu Heat. “Kao da imam četiri brata. Sve vreme provodimo zajedno, ali ponekad i radimo ono što svako od nas voli. Volim Ameriku ali i jako vole britanske stvari kao što je scones (vrsta kolača).” Dakle Directioneri, sledeći put kad vam neko kaže da se 1D raspada, samo mu pokažite ovu vest!

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR