267
Harry Styles kupuje vilu u Holivudu za 3 miliona dolara?

Harry Styles kupuje vilu u Holivudu za 3 miliona dolara?

267
SHARE

Za Harryja Stylesa i ostale momke iz benda One Direction, prošla godina je bila veoma uspešna, pa sada Harry smišlja pametan način da uloži svoj novac, a izgleda da će da ga uloži u nekretnine.

Prema pisanju Daily Stara, njegov otac ga je savetovao da kupi neko imanje, pa je Harry pronašao vilu u Holivudu koju planira da kupi za 3 miliona dolara. Izvori kažu da se radi o imanju u luksuznom delu grada, koje poseduje bazen i teretanu. Takođe, insajder dodaje i da Harry voli Los Anđeles i da želi da živi u uzbudljivom delu grada gde se uvek nešto dešava i sa važnim komšijama, kada dođe u SAD. U tom slučaju, ovo imanje je savršeno za njega, pošto u blizini žive Brad Pitt i Angelina Jolie, kao i Kristen Stewart. Ipak, pevač još uvek nije doneo odluku, jer je nakon putovanja u Ganu sa momcima iz benda, na kojem je video ljude u nemaštini, poželeo da pokloni novac u dobrotvorne svrhe.

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

 1. nek radi sta god oce moze i da kupi kuću‚a moze i da da u dobrotvorne svrhe a ako oce kuću nek mu je sa srecom

 2. -Apparently Niall bought a house in LA. It costs £1.500.000, and it’s near the Kardashians.
  -Niall je kupio kuću u L.A., takođe i košta 1.500.000 funti i blizu je kuće Kardašijanovih :)

 3. Nek je on meni samo sretan,to je meni najvaznije,ali
  bilo bi dobro i da novac dadne u humanitarne svrhe,
  jer je nekoj djeci novac stvarno potreban!!!
  I love you,Harry!!!!
  :)

 4. Da li sam ja jedina koja je procitala HOLIVUD.Nadji negde drugde kucu kao na primer u EVROPI.Srecna sam zbog  njega ali ako se on odseli u Ameriku onda ce i ostatak jedan po jedan otici u Ameriku.

 5. Niall je kupio kuću u L.A., takođe i košta 1.500.000 funti i blizu je kuće Kardašijanovih 

  Vidite na sta sam mislila jos samo Liam,Louis,Zayn.Da nadju kucu tamo.

 6. Mene je iznenadilo da razmišlja da kupi vilu u Holivudu od 3 miliona dolara, jer ne mogu da vjerujem da je zaradio toliko novca da odvoji 3 miliona dolara za jedno imanje u Los Anđelesu.Mada, i vjerujem, sa obzirom na to da u svetu trenutno vlada ONE DIRECTION GROZNICA!Svejedno, nisam njihov fan, ali su mi simpatični! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.