Start Stars Hot News! Harry Styles krenuo u osvajanje princeza?

Harry Styles krenuo u osvajanje princeza?

SHARE

3923653_harry2

Harryja Stylesa uvek prate zanimljive glasine, a najnovije od njih govore kako je on vrlo zainteresovan da osvoji princeze…ili makar princezinu sestru!

Kako piše tabloid Daily Star, Hazza je trenutno više zainteresovan za devojke plave krvi nego li za glumice, pevačice ili manekenke. “Već mu je dosta svih tih devojaka iz šoubiznisa, on misli da je vreme za nešto bolje. Pre koncerata on čak pretražuje net i pita svoje drugare iz benda šta misle o pojedinim devojkama. Napravio je svoju listu prioriteta a jedino pravilo bilo je da se na njoj ne nađu devojke koje su već udate. Na drugom mestu našla se Pippa Middleton, ali on je svestan toga kako ona ima dečka”, prenosi jedan izvor.

Members Of The Royal Family Leaving Easter Service

Još zanimljivije deluje navod kako je mladi pevač vrlo zainteresovan za dve prave princeze! “Jako mu se dopada Princeza Beatrice, iako kaže da ona baš i nije njegov tip devojke. Istovremeno, fasciniran je princezom Eugenie. Misli da je ona savršen spoj klase, lepote i statusa”, prenosi izvor. Navodno, Harry se čak poverio prijateljima i rekao im: “Moj sledeći plan je da osvojim devojku plave krvi. To je potpuno druga liga kad uđete u te krugove.” Navodno, on je već uspeo da dođe do kontakta Pippe Middleton i pokušaće da joj se približi.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR