228
Harry Styles: Kakav donji veš danas nosim?

Harry Styles: Kakav donji veš danas nosim?

228
SHARE

Harry Styles nasmejao je svoje brojne obožavatelje i pratioce na društvenoj mreži Twitter kada je objavio tweet u kojem je napisao kakav donji veš nosi.

Zvezda One Directiona napisao je: “Da, danas nosim svoje dugačke gaće, hvala na pitanju.” Harry će možda morati da poboljša svoj izbor donjeg veša ukoliko želi da nađe novu devojku, za šta se nada da će se desiti uskoro, kako je otkrio u jednom intervjuu: “Ako se pojavi prava osoba, pokušao bih vezu sa njom. Ne bih da ostanem singl namerno”, izjavio je pevač u poslednjem intervjuu.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

20 KOMENTARA

  1. +12 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

    Hahahhahahahah legenda rastura! :P

  2. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

    ej neso ajd na cet!!!!!! :P

  3. haha”Harry ce morati da poboljsa svoj izbor donjeg vesa ukoliko zeli da nadje novu devojku…”e bravo, pa nece devojka da se smuva sa njim u zavisnosti od toga da li ima lep ili ruzan donji ves :D

  4. Imam samo nešto da kažem na ovo: “HARRY STYLES IS CRAZY”! :) To mogu reći o ovoj objavi na Twitter profilu. :)
    A o ovome da želi da nađe devojku namerno samo da ne bi bio dugo singl, mi zvuči glupo. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.