Start Stars Hot News! Harry Styles je tajno zaljubljen? “Ima neko ko mi se sviđa!”

Harry Styles je tajno zaljubljen? “Ima neko ko mi se sviđa!”

SHARE

harry

Ljubavni život Harryja Stylesa uvek je zanimljiva tema medijima, iako se slavni pevač svim silama trudi da sakrije svoje devojke od javnosti. Ipak, u nedavnom intervjuu, Hazza je priznao da postoji jedna devojka u njegovom životu koja mu se veoma dopada.

Otkako je postao slavan, Harry je u medijima povezivan sa mnogim devojkama: od Taylor Swift preko Care Delevingne do Kimberly Stewart. U intervjuu za magazin Fabulous on je rekao da mu je zbog obaveza veoma teško da ostvari vezu, ali da postoji devojka koja mu se sviđa.
“Nisam provodio mnogo vremena upoznavajući devojke… Teško je kad ste na turneji jer je nemoguće upoznati nekoga za samo jedan dan. Nemam dovoljno vremena da nekoga upoznam, da shvatim da mi se dopada i da je pozovem na sastanak. Retko gde se zadržimo duže od jednog dana”, rekao je on na pitanje o svom ljubavnom životu, ali nije želeo da otkrije da li se trenutno viđa sa nekim. Ipak, na insistiranje novinara, dao je misteriozan odgovor: “Postoji neko ko mi se sviđa… To je samo neko ko mi je na pameti. Ali, trenutno se ništa ne dešava.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR