Start Stars Hot News! Harry Styles je mamin sin

Harry Styles je mamin sin

SHARE

Iako se čini da mladi pevač konstantno juri devojke po celom svetu, njegova mama Anne Cox otkriva da joj je on jako privržen.

18-godišnji pevač svoju majku zove i po pet puta na dan ili joj šalje lepe tekstualne poruke. U intervjuu za Mail Online, Anne otkriva da joj nije smetalo što je njen sin bio u vezi s 15 godina starijom Caroline Flack. “Upoznala sam Caroline, ali ne želim da pričam o njima. To je sad završeno”, objasnila je. “Nikad nisam razmišljala o razlici u godinama, ja sam 10 godina mlađa od Harryjevog tate, pa pretpostavljam da je i on to tako video. Da budem iskrena, ne mislim kako je to mnogo važno.”

null

Anne otkriva i da Harry uvek pronalazi dovoljno vremena da joj se javi. “On je mamin sin. Nekad me zove i po pet puta na dan. Kad je u drugoj vremenskoj zoni obično mi pošalje poruku ‘Volim te mama’ ili ‘Nedostaješ mi’. On je i dalje moj mali dečak. Njegovi zagrljaji su najbolji.”

Iako je za vikend viđen kako ljubi model Victoria’s Secreta Emmu Ostilly, njegova mama smatra da Harry ne želi pravu vezu. “Jednog dana biće dobar dečko. U ovom momentu on ne želi da se vezuje. Imao je jednu ili dve devojke dok je bio mlađi, ali nikad nekog posebnog. Volela bih da Harry jednog dana zasnuje porodicu, a i on bi to voleo. Bio bi fantastičan tata. On je tako romantičan momak.”

OSTAVI KOMENTAR