332
Harry Styles je imao prvu devojku sa šest godina!

Harry Styles je imao prvu devojku sa šest godina!

332
SHARE

Harry Styles iz One Directiona poznat je kao ženskaroš, a njegovi prijatelji kažu da je oduvek dobro prolazio kod devojaka. Njegov prijatelj iz detinjstva tvrdi da je Harry prvu devojku imao kada je imao samo šest godina. 

William Rogers, Harryjev drugar sa kojim je igrao fudbal u lokalnom klubu, kaže da je Harry oduvek privlačio pažnju devojaka. “Poznajem ga od kada je imao četiri godine. Znam da zvuči smešno, ali čak i u nižim razredima osnovne škole Harry je imao nekoliko devojaka. Prvu pravu devojku imao je sa otprilike dest godina. Imao je neverovatno mnogo uspeha sa devojkama celog života, i čini se da se to nije promenilo,” rekao je William i dodao: “Harry je oduvek bio šarmantan sa tim njegovim zavodljivim osmehom. Igrali smo fudbal zajedno sve do srednje škole, i i dalje smo dobri drugovi. On je sjajan momak. Ja nikada nisam imao toliko uspeha kod devojaka kao Harry, ali on ima nešto što se svim devojkama dopada. Teško je to objasniti.”

Foto: Fame Pictures

IZVOR: Life Content

16 KOMENTARA

  1. Koliko ja vidim ovde pise da je imao sa 10 godina prvu devojku,a ne 6 kao u naslovu… xDU svakom slucaju bas je sladak pa me i ne cudi sto je vec tako mlad imao devojku… <3 :D On sa 10 imao devojku a ja nisa 14 nemam decka… -.-

  2. ‘Harry zahvaljujući Taylor me nije želio ni pogledati,a kamoli napisati mi autogram.Gdje je nestao stari Harry?!”-Izjavila Caroline G. za časopis ”Stars” danas poslije skijanja.Harry stvarno je počeo izbjegavati svoje fanove!

    za one koji nisu znali:Harry i Tay su bili danas na skijanju,jedna djevojka tj. Caroline ih je prepoznala i prišla je Hazzi i zamolila ga za autogram i jedan krug skijanja.Taylor je samo povukla Harry-a i Harry je samo slegnuo ramenima i otišli su.Djevojčica je otišla odmah objaviti i dati nove slike od njih.

    Samo toliko.

  3. Malo pre, Zayn,Harry,Nial­l,Liam i Louis, imali su uzivo neki kao intervju i Niall je rekao da sve one glasine da je Taylor rekla da je on debela plava svinja nisu istina, a na su Zayn i Liam rekli kako je ona zapravo super devojka, a onda je Harry izjavio da su apsurdne glasine o tome kako on nece doci na Louisov rođendanski parti jer on to ne bi propustio ni za sta na svijetu. Na to je Louis dodao da ga voli i da se prestanu sirit itracevi o Taylor kao da razdvaja bend jer to naravno nije istina, oni su braca i nece dozvolit da ih itko rastavi.
    Malo dobrih vijesti ! :D

  4. znaci znala sam da su sve to glasine, Boze pa zar bi se iko ikada iz 1D ponasao tako, oni su svi stvarno fini i dobri…duseee ^_^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.