931
Harry Styles ipak singl: Billie JD Porter demantuje vezu s pevačem

Harry Styles ipak singl: Billie JD Porter demantuje vezu s pevačem

931
SHARE

 photo Billie24sm_zps125b4afd.jpg

Čim britanski mediji spaze Harryja u razgovoru sa ženskom osobom odmah je proglase njegovom devojkom, što je bio slučaj i sa Billie JD Porter.

 photo FFN_FlynetUKFF_OneDirection_021613_51016396_zps697b34d5.jpg

Časopis Heatworld objavio je fotku na kojoj su navodno Harry i JD Porter uz komentar da su njih dvoje nešto više od prijatelja. Jedan izvor čak je komentarisao da se ona muzičaru jako dopada kao i da planiraju dejt. Billie je ipak demantovala tu priču na svom tviter nalogu, napisavši: “Dragi Heatworld, u mom životu postoje samo dva muškarca, tata John i Harrison Koisser. Uzgred, ta devojka na slici nisam ja.” Za Billie se priča da je u vezi sa Samom Fryerom iz benda Palma Violets, pa zbog toga svakako nije zainteresovana za Hazzu.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

    • Ona mu nije devojka jer je devojka sama i rekla da u njenom zivotu postoje samo dve ososbe njen otac i Harrison Koisser..To mu nije devojkam.Hocu da budem Harry devojka  Love you Harry and One Direction :)

  1. HAHAHA KAO PRVO ova njena slika jeeee /// ladno’ mozes da dobijes potres sloga ;) dobro ipak kazem nije sve u izgledu… ali brt nju povezuju sa HARRYJEM SYLESOM eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! i onda to demantuje ;) pa da sam na njenom mestu ne bi to radila ♥ najiskrenije kazem ♥♥ ali vidi se da je postena devojka ,hazza neka radi sta oce njegov zivot OK je mi je sta god odluci tu sam da se slozim i podrzim ;)

  2. “Čim britanski mediji spaze Harryja u razgovoru sa ženskom osobom odmah je proglase njegovom devojkom,….”  E to sam cekala da procitam! brt istina je !  Cim decko prica sa nekom curom, odma su oni kao u vezi ili “nesto vise od prijatelje” mislim FUJJJ! Ne podnosim to :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.