395
Harry Styles ima konkurenciju: I Liam Payne privlači starije žene

Harry Styles ima konkurenciju: I Liam Payne privlači starije žene

395
SHARE

liam

Momci iz One Directiona svakog dana imaju sve više fanova, a među njima nisu samo tinejdžeri. Liam Payne otkrio je da se sve češće susreću i sa starijim Directionerima, koji umeju da budu i pomalo napadni.

U razgovoru za The Sun nakon njihovog nastupa u Teksasu, Liam je otkrio: “Bilo je nekoliko incidenata tokom susreta sa fanovima u Americi, na primer kada stojim pored jedne mame, a ona diskretno stavi ruku na moju zadnjicu, ne kaže ništa i nakon toga samo ode. Mame su te kojih terba da se čuvamo”, našalio se on.
Dobro je poznato da je Liamov kolega Harry Styles bio taj koji je imao naklonost prema starijim damama, a čini se da sada ima konkurenciju. U svakom slučaju, nema sumnje da je među fanovima benda nisu samo tinejdžeri. The Sun je čak preneo da je na jednom događaju jedna žena gurnula svoju kćerku kako bi imala bolji pogled na momke iz benda!

Izvor: Life Content

18 KOMENTARA

 1. HAHAHAHAHAHAAHAHAAH svaka čast! HAHHAHAHAHAHAHA i ja bih ono uradila kad’ bih Liam stajao pored mene.  Ne mora da bude Liam može bilo ko drugi. :3
  Micee. ♥

 2. Hahahaha,pa kad su savrseni.Ali smesna mi je ova mama sto je gurnula svoju cerku da bi imala bolji pogled na njih…Ahahahahaha. xD
  1D <3

 3. Hahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahaaha :””D Ovo poslednje…Hahahahhahahahahahahaha xD Pa nemos xD omg,hahahahah :”D <3! <3! <3!

 4. Naravno kad su savrseni.Ja ne znam sta bi im ucinila.JA bi se priljepila za njih.
  JEDNOSTAVNO
  S
  SA
  SAV
  SAVR
  SAVRŠ
  SAVŠE
  SAVRŠEN
  SAVRŠENI

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.