206
Harry Styles i Niall Horan uživali igrajući golf

Harry Styles i Niall Horan uživali igrajući golf

206
SHARE

harry golf

Harry Styles i Niall Horan iz One Directiona na kratko su zamenili svoje mikrofone za štapove za golf kada su juče posetili jedan golf teren gde su se zabavili i opustili uz ovaj sport.

Momcima iz One Directiona svakako prija da provedu slobodne dane uz razne opuštajuće aktivnosti, pošto su prenatrpani obavezama i svakodnevnim nastupima u okviru njihove Take Me Home svetske turneje, a trenutno obilaze Severnu Ameriku. Tako su Niall i Harry odlučili da svoj boravak u Torontu u Kanadi iskoriste da posete golf teren u ovom gradu. Poznato je da je Niall veliki fan sporta, pa pretpostavljamo da je on bio taj koji je nagovorio svog kolegu iz benda da u ruke uzmu štapove za golf. Momci su potom objavili i fotografiju sa prijateljima koje su upoznali na terenu, a sudeći po osmesima na njihovim licima, uspeli su da se dobro zabave i opuste. Samo nas zanima – ko je pobedio?

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Ja sam procitala da je Zayn rekao: “Svi misle da je najjaca bormanse u bendu Larry. Da, oni se vole, ali ipak je najjaca Narry. Kad se Harry i Niall sretnu uvek pokusavaju da zasmeju i naljute jednog drugog, a kad se zagrle je pravi BRATSKI ZAGRLJAJ.” I vidi stvarno, na koncertu se oni zajebavaju, idu na bazen, setaju se, igraju golf, sve rade zajedno. :D I meni su omiljena BORMANSE. Volim ih <3

  2. Sa obizorm kako Niall igra,mislim da je Harry pobedio xD
    Inacee,pre par meseci su isto bili na golfu pa je Niall vise loptica promasio nego sto je udario <3!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.