Start Stars Hot News! Harry Styles i Kara Rose Marshall definitivno zajedno?

Harry Styles i Kara Rose Marshall definitivno zajedno?

SHARE

Kara Rose Marshall Wears Harry Styles' Shirt

Nije nikakva novost da mediji povezuju Harryja Stylesa sa velikim brojem devojaka, ali izgleda da su svi uvereni kako je mladi pevač definitivno u vezi sa modelom Karom Rose Marshall.

Harry i Kara prvi put su viđeni zajedno na ulicama Njujorka prošle nedelje i od tad su praktično nerazdvojni, a jedan izvor za EntertainmentWise potvrđuje kako su njih dvoje definitivno par. “Harry i Kara se zbližavaju”, prenosi insajder koji im je navodno blizak. “Međutim, ljudi nisu srećni zbog toga.”

Harry-Styles-Kara-Rose-Marshall-2

Mladi par sreo se preko zajedničkog prijatelja Toma Atkina, a iako su Harryju svi savetovali da se ne upušta u vezu s njom, on je to odbio. “Srela je Harryja preko svog bivšeg dečka pa je ona sad u nezgodnoj situaciji zbog toga. Harry je upozoren da je se kloni, ali on nije želeo da sluša.” Ipak, isti izvor napominje kako Directionerke ne treba da brinu, jer su male šanse da ova veza potraje. “Ovo nije ozbiljna romansa. Ona i dalje voli bivšeg dečka s kojim je bila godinama. Harry je za nju samo zabava na kratke staze.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR