539
Harry Styles demantuje: Nisam u vezi sa Carom Delevingne!

Harry Styles demantuje: Nisam u vezi sa Carom Delevingne!

539
SHARE

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

Američki i britanski tabloidi prethodnih nedelja uporno tvrde kako su Harry Styles i Cara Delevingne u tajnoj romansi, a pevač One Directiona konačno je odlučio da objasni šta se stvarno dešava.

The 66th Annual Cannes Film Festival - Opening Ceremony And "The Great Gatsby" Premiere

Kao što znamo, Harry je bio gost na Londonskoj nedelji modi a tad je i odgovorio na pitanje reportera vezano za njegovu navodnu romansu sa Carom. “Raduješ li se tome da vidiš tvoju devojku Caru na modnoj pisti?”, upitao je novinar a pevač mu je odgovorio: “Ona nije moja devojka! Znam šta pokušavaš…” Da li ovo znači da će tabloidi ostaviti Harryja na miru? Čisto sumnjamo, pošto po njihovim rečima, Harry i Cara iovako kriju svoju romansu i nisu spremni da je još uvek otkriju javnosti!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

32 KOMENTARA

  1. ajoooj duse,pa steta ako nisu u vezu,naravno ako je to Hazza potvrdio onda je to istina,al oni bi bili najlepsi par na planeti!!! Ona je prelepa i moj najveci idol,a za Hazzu svi znaju da je savrsen,tako da bas steta sto nisu zajedno :(

  2. Meni oni nisu jedno za drugo…
    Da li ce neko shvatiti da kad kaze da nisu,nisu zajedno,vise verujem Hazzi nego tabloidima… ♥♥♥

  3. meni je ona ruzna da izvinete ali ako je herry sretan mi mu nemamo prao nista predbacivat stavite se na njegovo mjesto pa malo ramislite :/

  4. ostavite decka na miru,ako on kaze da mu nije devojka onda nije,a sta ste vi? Jel ste pametniji od njega pa znate da su zajedno? o.O glupi ste. Jel Hazza ne sme da ima naj drugaricu pored vas!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.